Werken bij Staalduinen

Onze organisatie bestaat al meer dan 100 jaar. Waar het bedrijf in 1919 begon met het vervoer per paard & wagen is het bedrijf inmiddels doorgegroeid naar een wagenpark met ruim 80 vrachtwagens en 130 tankopleggers. Het bedrijf is niet alleen in volume en omvang de afgelopen jaren flink gegroeid, ook het aantal medewerkers is behoorlijk toegenomen. Om verder te kunnen groeien, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers die ons team komen versterken. 

Wat zoeken wij in nieuwe medewerkers? Wij vinden het heel belangrijk dat nieuwe collega’s passen binnen ons bedrijf. Alleen op die manier kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Belangrijke kernwaarden binnen Staalduinen zijn: kwaliteit, continu verbeteren, nauwkeurigheid en samenwerken. Beschik jij over deze kernwaarden? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren via onze Vacaturepagina.

125

collega's waren jou voor!

Onze laatste vacatures

Wij zijn continue op zoek naar nieuwe medewerkers in uiteenlopende functies. Van planners tot chauffeurs. Van warehouse operators tot monteurs. Kom jij ons team versterken?

Tanktransportplanner

Houd je van puzzelen en ben je altijd op zoek naar de optimale oplossing om de klant zo goed mogelijk en op tijd te kunnen bedienen? Dan ben jij de tanktransportplanner die we zoeken!

Bekijk vacature

Warehouse operator

Onze warehouse operators zorgen ervoor dat onze tankwagens en tankcontainers op de juiste wijze worden geladen en gelost. Kom jij bij ons in het warehouse werken en ervoor zorgen dat alles gesmeerd loopt?

Bekijk vacature

Warehouse planner

Onze warehouse planners zijn op zoek naar versterking. Kom jij binnenkort een deel van onze logistieke stromen plannen en ervoor zorgen dat alle goederen op de juiste manier de deur uit gaan?

Bekijk vacature